Η Λευκάδα

 

 

 

Η Λευκάδα απέχει 385 χλμ από Αθήνα, 420 χλμ από την Θεσσαλονίκη, 180 χλμ από την Πάτρα και 100 χλμ από την Ηγουμενίτσα. Ενώνεται με την Στερεά Ελλάδα με γέφυρα κι έτσι η πρόσβαση στο νησί είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Μια σύγχρονη μαρίνα 600 θέσεων προϊδεάζει τον επισκέπτη για μαγευτικές διακοπές. Προσφέρει εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και χαλάρωσης από πεζοπορίες και επισκέψεις σε κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους, μέχρι την έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά το ετήσιο διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ.

 

 

Το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα παραδοσιακά σπίτια, τα στενά πλακόστρωτα καντούνια και τον πεζόδρομο της Κεντρικής Αγοράς, προσφέρεται για περίπατους και ψώνια.

Πόρτο ΚατσίκιΗ Λευκάδα είναι ένα αυτόνομο νησί με Κέντρα Υγείας ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μεγάλα super market έτσι ώστε να σας παρέχει οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το νησί έχει πανέμορφες παραλίες για να προβληματίσουν ευχάριστα τον επισκέπτη ποία να επιλέξει. Στο Κάθισμα, στους Εγκρεμνούς, στο Πόρτο Κατσίκι, στο Μικρό Γιαλό, όλες με ξεχωριστή ομορφιά.